top of page

lør. 15. juli

|

Ruffen bar

Ettermiddagskonsert med Kim Eikenes

Kim Eikenes er en allsidig trubadur med stor lidenskap for musikken, og er oppriktig opptatt av å spre glede gjennom å opptre for, og underholde publikum.

Ettermiddagskonsert med Kim Eikenes
Ettermiddagskonsert med Kim Eikenes

Tid og sted

15. juli 2023, 15:00 – 18:00

Ruffen bar, P. A. Heuchs Gate 33, 3770 Kragerø, Norge

Om konserten

Kim Eikenes er en allsidig trubadur med stor lidenskap for musikken, og er oppriktig opptatt av å spre glede gjennom å opptre for, og underholde publikum. Helt siden tidlig 90-tall, har gitaren vært en fast følgesvenn, samt interessen for å stå på scenen.

I 2004 startet Eikenes opp som trubadur, med kassegitar, munnspill og stemmen. Filosofien veier tungt, og går ut på at den beste og eneste måten å levere ekte, hjertefølt, og troverdig musikk på, er å spille live. Uten playback, uten effekter. Kun en mann med gitaren sin på scenen. Det er det som skjer her.

Eikenes kan spille til alle anledninger, alt fra Bob Dylan, Johnny Cash, Tom Petty, Neil Young, Creedence, via Beatles, Billy Joel, Pink Floyd, Bruce Springsteen, til nyere ting, som John Mayer, Jason Mraz, Robbie Williams, + noe norsk, for eksempel Hellbillies, Marius Muller, The Mods, Bjørn Eidsvåg.

Inngang: Gratis Frivillig Vipps: #806246

Del denne eventen

bottom of page