top of page

Om  Kragerø Live!

341183878_232031999406568_884315862876450562_n.jpg

Kragerø Live! er en forening som skal gi Kragerøs musikere, poeter og andre sceneutøvere en scene å vise frem det de kan, og Kragerøs innbyggere et helårs kulturtilbud utover det å gå på biblioteket, se en film eller gå på et idrettsarrangement.

 

Folk liker faktisk å oppleve noe som fremføres av levende (Live) mennesker på en scene. Vi ønsker også å gi utøverne best mulig forutsetninger med hensyn til lyd og lys slik at de kan konsentrere seg om sin egen fremføring. Vi er overbevist at ethvert levende samfunn trenger å være noe mere enn et sted hvor man spiser og sover.

Når det gjelder involvering av ungdommen så har vi tenkt på forskjellige aktiviteter 1 dag i uken som er forbeholdt de unge hvor de kan prøve ut hva det vil si å stå på en scene, temakvelder o.l. Selvsagt må vi jobbe mer med å få dem med og her trenger vi hjelp fra alle som har gode innspill.

Når det gjelder å engasjere med publikum så tror vi at dette vil bli bedre når vi har fått på plass basisen og rammene. Vi har ingen intensjon om å konkurrere med noen som allerede har en rolle enten som utøvere, arrangører eller tjenestetilbydere. Vi ønsker å bidra til å øke aktivitetsnivå og hjelpe til med å få byens scenekunstnere opp og frem.

bottom of page