top of page

ons. 05. juli

|

Ruffen bar

Honkabilly Kings på Ruffen Bar

Da var det sommer igjen gitt. Artig. Blir vi aldri lei? Honkabilly Kings blir i hvert fall aldri det ser det ut som.

Honkabilly Kings på Ruffen Bar
Honkabilly Kings på Ruffen Bar

Tid og sted

05. juli 2023, 21:00 – 21:05

Ruffen bar, P. A. Heuchs Gate 33, 3770 Kragerø, Norge

Om konserten

Da var det sommer igjen gitt. Artig. Blir vi aldri lei? Honkabilly Kings blir i hvert fall aldri det ser det ut som. Vi aner ikke hvor mange ganger noen har slutta eller fått sparken, men vi ender alltid opp sammen til slutt. Litt som et gammelt ektepar. Eller, ikke gammelt engang. Ekteskapene varer jo ikke så lenge nå som de gjorde før. Så litt som et ektepar da, får en si.

Uansett, nå er det så lenge siden vi har spilt både for fastboans og badister at det er på tide med en ny runde på basarane i hjembyen vår. Og hvilken basar! Honkabilly Kings spiller og underholder på Ruffen i Kragerø onsdag 5. og torsdag 6 juli. For de som ikke har hørt oss før så liker vi litt sånn musikk som de spilte før all denne dunk-dunk musikken ble så populær. Rock´n´roll blanda med litt jazz og litt rockabilly og litt country og plenty med reverb og ekko er det vi holder på med. Gudene vet vi har forsøkt oss på andre sjangere, men med denne gjengen er det helt umulig. Vi klarer det faen ikke. Så da blir det skomaker, bli ved din lest, og alt det der.

Det hadde vært meget underholdene om dere tok turen og tilbrakte noen timer sammen med oss i begynnelsen av juli. Det er jo så lenge siden vi har sett dere, og vi tipper dere fortsatt er fine folk. Noen har nok forandret seg til det verre, men hvor gæernt kan det bli lizzom.  Kom kom kom dere fine sommerfolk. Det blir kos å få til alle som vil ha.

Masse kjærlighet fra Honkabilly Kings

Del denne eventen

bottom of page