top of page

lør. 22. juli

|

Ruffen bar

Mikkel og Mørlands Improshow (1)

Hva skjer når to av landets fremste improvisatører - Mikkel Niva og Nils Petter Mørland – skal fighte om publikums gunst i 2 x 40 minutter?

Mikkel og Mørlands Improshow (1)
Mikkel og Mørlands Improshow (1)

Tid og sted

22. juli 2023, 20:00 – 23. juli 2023, 22:00

Ruffen bar, P. A. Heuchs Gate 33, 3770 Kragerø, Norge

Om konserten

Hva skjer når to av landets fremste improvisatører - Mikkel Niva og Nils Petter Mørland – skal fighte om publikums gunst i 2 x 40 minutter? Uten manus og bare det som skjer i øyeblikket som hjelp, får publikum enn blanding av kaos og eleganse hvor vi ikke kan love noe annet enn at du kommer til å le. Mye. Publikum får komme med forslag og hjelp underveis. Blir det mest eleganse eller kaos? Umulig å vite. Morsomt, rart og underholdende blir det uansett, når Mikkel og Nils Petter gjør sitt ytterste for å få latter og applaus.

Mikkel og Nils Petter er begge å se på Det Andre Teatret ved ujevne mellomrom. Det Andre Teatret regnes som et av verdens fremste teatre for improvisasjon. Få med deg denne unike muligheten til å se dem utenfor teatrets trygge rammer, hvor de virkelig må skjerpe spontanitetsknivene sine for å overleve!

Mikkel Niva er kjent fra podkasten Friminutt (nå Storefri), Førstegangstjenesten, Melodi Grand Prix, Kvelden før kvelden og mye mye mer. Nils Petter er knapt kjent fra noe som helst.

Del denne eventen

bottom of page